Chiro Schulen breekt records

Print

Schulen

Herk-de-Stad - Afgelopen weekend vond er in Schulen het jaarlijkse feestweekend van Chiro Schulen plaats. Vrijdag was er de Hippie Shake Party en op zaterdag was er Schieles Bakkenbal.

Hippie Shake Party lokte 2.000 feestvierders. Het werd een topeditie voor Chiro Schulen. Het feest op vrijdag startte met Kwijt Trek System. Deze jongeheren uit Herk-de-Stad maakten de bezoekers klaar voor de headliner. Pat Krimson mocht de avond vervolledigen. Als hoofd van 2 Fabiola zorgde hij dat er werd gefeest op muziek uit de jaren '90. Zijn set kon de volle tent volledig bekoren. Smiley Beats Bruders mochten zowel op vrijdag als zaterdag de avond afsluiten. Als Oudleiding Chiro Schulen zijn ze de vaste waarde van Hippie Shake en Bakkenbal. Naast goede muziek zorgde de twee broers ook voor licht en visuals.

Schieles Bakkenbal mocht een liveband ontvangen op zaterdag. XPD bracht covers van zowel hedendaagse als oudere nummers. Het rijpere publiek amuseerde zich kostelijk tot in de vroege uurtjes. Ook op zaterdag mocht Chiro Schulen 700 bezoekers ontvangen. Volgend jaar vindt de 25ste editie plaats van Hippie Shake Party en Schieles Bakkenbal. Chiro Schulen hoopt dit groot succes te kunnen verzetten en ook volgend jaar records te breken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio