Spannend VAS en Nationaal Kampioenschap op Duivelsberg

Print

Foto: Peter Vandermeulen

Opgrimbie

Maasmechelen - Afgelopen weekend vond op de Duivelsberg in Maasmechelen de afsluiter van de rallycross plaats. Het team van Rema Racing was ook aanwezig.

Op zaterdag 11 oktober werd het VAS Kampioenschap gereden met deelname van Yves Teelen, Ben Lenaerts en Steven Van Nunspeed van Rema Racing. Ben Lenaerts boekte hier een knappe overwinning met Yves Teelen op de tweede plaats (de kampioen van dit seizoen) en Steven Van Nunspeed op de zesde plaats.
Op zondag was het Nationaal Kampioenschap waar Dennis Remans en Nick Vanalken aan deelnamen samen met Yves Teelen en Steven Van Nunspeed die eens meededen met de Nationale Licentiehouders.

Voor Dennis Remans eindigde het in mineur. Na de hele dag de snelste te zijn geweest, moest hij in de finale vroegtijdig opgeven wegens motorschade in de voorlaatste ronde. De kampioentitel van verleden jaar heeft hij spijtig genoeg niet kunnen behouden en hij staat nu tweede in de eindklasse. Nick Vanalken behaalde een derde plaats in de finale bij de RST. Yves Teelen en Steven Van Nunspeed reden mee met de mannen van de Supernationals. Yves Teelen heeft zich hier zeer zichtbaar laten gelden met een mooie derde plaats en Steven Van Nunspeed behaalde hier de twaalfde plaats.
Dit weekend is er nog de Folksrace waar Filip Heymans aanwezig zal zijn met de auto van Steven Van Nunspeed. Op 23 november organiseert het team nog een steakdag in de Posthalt in Wiemesmeer waar iedereen van harte welkom is voor een lekkere hap en een gezellige drank in de 'Schatzi Bar'. Het team bedankt nog alles sponsors, supporters, mechaniekers, teamleden en iedereen waardoor weer een mooi seizoen mogelijk is gemaakt. Hopelijk tot volgend jaar.
Follow us on facebook or on the track!

Tekst HD/ foto: Tim Voeten


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio