Warm Hart viert Week van het Bos

Print

Foto: Marie Louise Van geel

Houthalen-centrum

Houthalen-Helchteren - Tijdens een geurige en kleurige vertelwandeling op de Brelaarheide o.l.v. Gerard Aerts (vzw l.a.c.h.) beleefden een groep herfstliefhebbers het plezier van hun zintuigen.

Vooral het verhaal van de Schans sprak hen aan omdat ook vroeger al arme mensen zich samen moesten verschansen om zich te beschermen tegen soms vijandige aanvallen.
Samen naar verbinding zoeken met de samenleving is een grote uitdaging. De goesting is er alleszins. Tijdens de Week van het Bos dit meemaken was een opsteker op maat van de deelnemers. Het zal hen sterken om tijdens de Week de Armoede hun krachten opnieuw te bundelen. De samenkomst op de Goei Wei werd besloten met een creatief groepswerk. Met de meegebrachte voorwerpen uit de natuur werd een mooie en grote tafelschotel gemaakt.
Deze versiering was een passend geschenk voor Leen, de nieuwe medewerkster, die meteen werd uitgenodigd. Tijdens de koffie- en theetafel mocht zij symbolisch haar welkomscake delen en proeven. Op naar een nieuwe start.
Info : geleide wandelingen en bezoeken zininlieverleven@gmail.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio