Kivoc naar eindronde Beker van Limburg

Print

Foto: Volleybalclub Kivoc

Kinrooi - Tijdens de voorbij Beker van Limburg Voorrondetornooien konden de Miniemen Meisjes en de Miniemen Jongens van volleybalclub Kivoc Kinrooi hun plaats afdwingen in de eerste Eindrondetornooien. Ondertussen zijn de kalenders bekend. Zo zullen beide teams hun volgende tornooi spelen in sporthal ‘De Schans’ in Kinrooi.

De miniemen Meisjes spelen hun tornooi tegen HVC Helchteren, Stalvoc-Beverlo en Davost St-Truiden. Dit op zaterdag 20 december 2014 vanaf 10u. Merk op dat de meisjes van Kivoc hun eerste match spelen om 14u.
De jongens hebben als tegenstanders VC Overpelt, Avoc Achel en Stalvoc-Beverlo. Dit op zondag 21 december 2014 vanaf 10u.
Onze Scholieren Heren geven Diepenbeek partij op 2 november 2014 in Diepenbeek.
Onze Herenploeg treft in de kwartfinale Kivola Riemst. Deze clash gaat door in Riemst op 1 of 2 december 2014. Thuis in het weekend van 3 en 4 januari 2015.
Volleyballiefhebbers, noteer alvast 20 en 21 december in jullie agenda’s. Kivoc Kinrooi ontvangt deze dagen de beste Miniemen Meisjes en Miniemen Jongens ploegen in de sporthal in Kinrooi voor de eerste Eindronde Beker van Limburg
Volg ons ook via www.kivoc.be of via onze facebook pagina

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio