Ziekenzorg Kattenbos geniet van accordeonklanken

Print
Ziekenzorg Kattenbos geniet van accordeonklanken

Foto: Henk Tiebosch

Lommel-Werkplaatsen

Lommel - Accordeonensemble Lommels Ambiance gaat maar door met muzikaal aan de Lommelse weg te timmeren.

Zo alweer afgelopen donderdag in De Bekelaar voor de maandelijkse meezingochtend. Ook nu weer een overvol restaurant met vele enthousiaste ouderen die vanaf het begin meededen met zang of dans.
Tegenwoordig is het verzoekprogramma een muzikaal hoogtepunt. Vanuit het luisterend publiek mogen dan verzoeknummers worden gevraagd en die worden dan meteen gespeeld door een kleine delegatie van Lommels Ambiance.
Afgelopen zondagmiddag was het wijkgebouw Klosterhof in Kattenbos het muzikale doelwit van de 14 enthousiaste accordeonisten, die onder de bezielende leiding van Monique Tiebosch iedereen in een opperbeste stemming kregen.
Ook de aanwezigheid van hun hoofdsponsor Erik van Hoof - directeur van Cleantech uit Houthalen-Helchteren - gaf Lommels Ambiance een extra motivatie! Amper een jaar geleden voorzag hij het accordeonensemble kort na de oprichting van een geweldige geluidsinstallatie!
Bovendien verzorgde Erik van Hoof meteen de rol van animator door vele bekende levensliederen en schlagers aan elkaar te praten en te zingen voor de microfoon.
Kortom iedereen ging na twee uurtjes zingen en dansen weer uiterst opgewekt naar huis met de aldaar geuite wens om een herhaling voor het volgend jaar!
Elke dinsdagavond is iedere muzikant van harte welkom bij Lommels Ambiance in het restaurant van De Bekelaar tussen 20.00 en 22.30 uur


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio