Issa Vanessa is The Voice of Delicia 2014

Print
Issa Vanessa is The Voice of Delicia 2014

Foto: alain vanderheyden

Zichen-Zussen-Bolder

Riemst - Afgelopen zondag werd op Zichen kermis traditiegetrouw The Voice of Delicia georganiseerd in gasthof Delicia. Issa Vanessa uit Tongeren kaapte de hoofdprijs weg.

The Voice of Delicia is een zangwedstrijd om jong en nieuw talent te ontdekken in onze omstreken. Het was weer een geslaagd evenement, want er waren weer 15 kandidaten die aan de wedstrijd deelnamen. Het niveau lag dit jaar ook merkelijk hoger dan vorig jaar, en het was voor onze vakjury zeker niet gemakkelijk om de winnaar toe te kennen. Als terechte winnaar werd Issa Vanessa uit Tongeren The Voice 2014, en dit met een vertolking van Alexandra Buckley en het nummer Halleluja. Als tweede eindigde Lisa Huygen uit Hoeselt en op de derde plaats Bjorn Cuyx uit Tongeren.

De winnaar kreeg enkele mooie prijzen en mag het winnend nummer brengen op de opening van de Deliciafeesten 2015 in de grote feesttent tijdens de vedettenparade. Als afsluiter van de wedstrijd was er nog een prachtig gastoptreden van Michael Lanzo , de winnaar van Begium's Got Talent die ook op zijn beurt goede raad meegaf aan alle kandidaten. Gasthof Delicia maakt zich nu ook op om het winterseizoen met tal van namiddagshows te vullen en dit tot en met maart 2015. U kan voor alle info altijd terecht op www.gasthofdelicia .be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio