Pasar trekt op weekend naar Montferland

Print
Maasmechelen - Pasar Maasmechelen trok dit jaar voor haar antistressweekend naar het Nederlandse Beek in Montferland

Officieel opende voorzitster Nicole het weekend op vrijdag 3 oktober met het welkomstwoord bij het avondmaal om 19.00 uur. De meeste deelnemers hadden toen al een leuke, zomerse dag achter de rug. Een groep had gekozen voor een stadsbezoek aan Nijmegen. Anderen staken even de grens over en brachten een bezoekje aan Duitsland. Na het avondmaal was er de traditionele kennismakingsavond met veel gezang.

Op zaterdag, na het ontbijt, trok iedereen op dagtocht naar het mooie stadje ’s Heerenberg met zijn prachtig kasteel voor een zomerse wandeling van ongeveer zeven kilometer. Hier werd gepicknickt. Daarna ging het voor de echte wandelaars terug richting hotel over een golvend parcours van ongeveer 9 km. Na een verkwikkende douche en een lekker avondmaal was er de traditionele groepsquiz. De groep van een fiere Michel trok aan het langste eind. De sfeer was weer optimaal.

‘s Zondags stond een bezoek aan het eeuwenoude stadje Doesburg op het programma. Na een stadswandeling werd geluncht in het oudste café van Nederland, De Waag. Na het afscheidswoordje van Nicole keerde iedereen veilig terug naar huis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio