Cheyenne de Graaff is finaliste Young Miss Fashion

Print

Kolonie

Lommel - Cheyenne de Graaff is finaliste van Young Miss Fashion een missverkiezing/schoonheidswedstrijd over heel België en Nederland. De organisatie van de wedstrijd is 'Belgian Fashion Events', dit jaar wordt het heft in handen genomen door Liesbeth Bruneel; een ex miss met meer dan 10 jaar ervaring. Zij zorgt ervoor dat de meisjes van Young Miss Fashion en Miss fashion worden klaargestoomd voor de finale. Een heel avontuur en mooie kans ook voor model Cheyenne de Graaff. Het is namelijk haar eerste missverkiezing, maar ze zal zeker schitteren en haar uiterste best doen!

Cheyenne de Graaff is 15 jaar, geboren in het prachtige Helmond maar opgegroeid in België. "Mijn ouders besloten op men 2de naar België te verhuizen zodat ik en mijn broer een optimale opleiding konden krijgen, omdat ze vaak de tip kregen dat de scholen in Belgi wat uitgebreider zijn en dus perfect om te studeren.''

De Nederlandse schone studeert haar 5e jaar met de richting Wetenschappen Wiskunde aan Atheneum Overpelt. Een pittige richting maar ze doet het maar al te graag! Na het middelbaar zou ze graag architectuur willen verder te studeren, waar precies weet ze nog niet. "Mijn passie voor architectuur is denk ik gekomen doordat we 8 keer zijn verhuisd waarvan 3 keer zelf gebouwd'', zegt ze. U zal misschien al hebben gezien dat Cheyenne haar roots ergens anders liggen. Haar moeder is Nederlandse en haar vader Indonesiër met voorouders die een beetje Nederlands, Duits, Chinees en Joods bloed hebben. De modellen- en missverkiezingenwereld is een droom die Cheyenne al had sinds kleins af aan.

"Ik en mijn ouders kregen al sinds kleins af aan het compliment dat ik echt iets met modellenwerk moest doen, ik zag ook altijd missverkiezingen op tv, de winnares die het kroontje op haar hoofd kreeg en dacht van dat wil ik ook en kijk waar ik nu sta men droom na te streven'', klinkt het. Ze pakt haar kans dan ook met beiden handen! "Veel mensen onderschatten missverkiezingen, ze denken dat het gewoon een beetje voor de lens staan is en je showen met de finale, maar het is veel meer dan dat het is hard werken! Je krijgt fotoshoots, catwalk training maar je moet je ook effectief inzetten om te promoten, sponsors te zoeken, verslagen schrijven, boek maken waar je allemaal promotie hebt gevoerd, krantenartikelen,... Het neemt veel tijd in beslag maar het is het meer dan waard zo'n mooie ervaring.''

Wilt u dat Cheyenne Young Miss Fashion 2015 wordt? Dat kunt u haar steunen door 'YMF(spatie)03' te sms'en naar 6687 en voor NL: 'TM(spatie) FASHION(spatie)03' naar 2580. En wie weet krijgt Cheyenne het kroontje mee naar huis io 14 november in Roeselare.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio