Daltonschool De Kleine Ontdekker op onderzoek in de Olmense Zoo

Print
Daltonschool De Kleine Ontdekker op onderzoek in de Olmense Zoo

Foto: nathalie cuyvers

Heeserbergen

Lommel - In de Olmense Zoo gingen de leerlingen van de 2de graad in groepjes op onderzoek uit. Via verschillende opdrachten ontdekten ze alle geheimen van de dieren.

De Wijze Uilen en De Lieveheersbeestjes van Daltonschool De Kleine Ontdekker vertrokken met de bus naar de Olmense zoo. De weerman had slecht weer voorspeld dus hielden we ons hartje, regenjas en paraplu vast. Gelukkig had hij het bij het verkeerde eind want het zonnetje scheen zelfs af en toe. We kregen een werkblad en moesten met een heuse speurtocht de opdrachten in ons groepje oplossen. Doorheen heel de zoo zochten en vonden we de oplossingen. Het was echt super om alles te ontdekken.
Rond twaalf uur kwamen we allemaal samen en aten lekkere frietjes. Buiten begon het te regenen maar wij zaten fijn binnen. Na nog een fris drankje gingen we verder met onze zoektocht, ondertussen was het weer droog! Je krijgt wat je verdient, zeiden de juffen. Toen alle opdrachten opgelost waren hadden we zelfs nog wat tijd over om te spelen. Als afsluiting kregen we nog een lekker ijsje. Het was een toffe en leerrijke dag..
(geschreven door juf Sanne)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio