Oud-Leerlingen Lucernacollege houden reünie

Print

Foto: Lucernacollege Genk

Houthalen-Helchteren - De afgestudeerden van Lucerna schooljaar 2013-2014 kwamen samen voor een bezoek aan het nieuw schoolgebouw.

Het initiatief ging uit van mr. Uçuran die jarenlang leerlingbegeleider was en dit jaar verantwoordelijk is voor de opvolging van de oud-leerlingen. We laten de jongeren immers niet in de steek, maar we steunen hen in hun verdere loopbaan.
Op vrijdag 3 oktober om 18 uur zagen ze elkaar teug. De afgestudeerde leerlingen stonden te trappelen van ongeduld voor de schoolpoort. Na een rondleiding door het gebouw begon een boeiend gesprek over hun gemaakte studiekeuze .Er zijn leerlingen die op kot verblijven, die in de bruisende stad Brussel studeren,… Daarnaast kregen zij ook hun jaarboeken vol anekdotes in ontvangst.
Het is een traditie in het Lucernacollege dat de leerling(e) met de hoogst behaalde resultaten zijn/haar naam mag kloppen op een houten trofee. Vorig schooljaar had de sympathieke en leergierige Hatiçe Koçak, een leerlinge van onze vestiging, de beste resultaten en daarom mocht ze haar naam op de houten trofee zetten.
Proficiat aan al onze afgestudeerden. Volg je dromen na en maak jezelf en ons trots!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio