Aandacht voor de chronisch zieken bij Ziekenzorg Hoeselt

Print
Hoeselt - Op 12 oktober werden dit jaar in het hele Vlaamse land de chronsich zieken in de belangstelling geplaatst. De ziekenzorgmedewerkers in Hoeselt hadden een mooi programma uitgewerkt om al de zieken en bejaarden van de ziekenzorgkern een mooie dag aan te bieden.

Om 10.30 uur verwelkomde Willy Loyens, als verantwoordelijke van de werkgroep, meer dan 160 leden van de plaatselijke kern in de St Stefanuskerk in Hoeselt.
Pater Frans Cuypers leidde de mooie eucharistieviering , waar vooral aandacht werd geschonken aan eenzaamheid en ontmoeting, twee treffende woorden die vooral zieken en alleensstaanden aanbelangen. Het St-Stefanus zangkoor verzorgde de viering met mooie aangepaste liederen. Na de viering bezorgden al de aanwezige kinderen alle zieken en bejaarden een klein geschenk met als thema licht geven in de duisternis. Daarna werd iedereen uitgenodigd voor een lekker broodmaaltijd in het nabijgelegen Ikso in Hoeselt. Een dankuwel aan al de ziekenzorgmedewerkers die deze dag mogelijk maakten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio