Celebs

Ex-vriendjes maken boek over hun relatie met Jennifer Lopez

Print
Ex-vriendjes maken boek over hun relatie met Jennifer Lopez

Foto: Photonews

Drie voormalige geliefden van Jennifer Lopez hebben van een Amerikaanse uitgever een bod gekregen van bijna negen miljoen euro om samen een boek uit te brengen over hun relatie met de zangeres. En dat zou bij J.Lo niet in goede aarde vallen.

J.Lo’s eerste twee echtgenoten, Ojani Noa en Cris Judd, en haar meest recente ex-geliefde Casper Smart zouden gevraagd zijn om hun verhaal samen op papier te zetten, want volgens de uitgever heeft een gezamenlijk boek meer impact dan afzonderlijke autobiografieën. Dat zegt de Britse krant ‘Daily Star’. De uitgever heeft voor deze deal zo’n zeven miljoen pond over, oftewel een kleine negen miljoen euro.

De zangeres zelf zou niet te spreken zijn over deze deal. ‘Ze voelt zich verraden en heeft al een advocaat onder de arm genomen’, zegt een bron aan Daily Star. ‘In de scheiding met Noa en Judd zijn overeenkomsten getekend waardoor niet alles zomaar gezegd kan worden.’

De 45-jarige J.Lo zou vooral ontgoocheld zijn dat ook Casper Smart, haar achtergronddanser en meest recente liefde, mee zou doen aan de boekdeal. ‘Jennifer is totaal verbijsterd, want ondanks hun breuk zijn ze altijd goed vrienden gebleven’, zegt de bron. 

Niet te missen