Origi: 'Ik voel me goed bij de nationale ploeg'

Print
Divock Origi bewees alweer zijn waarde in de aanval bij de Rode Duivels. De 19-jarige aanvaller scoorde het vierde doelpunt in de 6-0 zege tegen Andorra en was heel de wedstrijd gevaarlijk. 'Ik voel me goed bij de nationale ploeg', aldus Origi.

Alles over de Rode Duivels op Sportwereld.be

'Dat ik twee keer net niet tot scoren kwam, motiveerde me enkel maar om nog harder te werken', zei Origi na afloop. 'Ik ben blij dat ik uiteindelijk dan toch heb kunnen scoren, op aangeven van Kevin De Bruyne, en dat ik ook voor een assist heb gezorgd. Ik weet dat ik nog moet beter worden in het pure afwerken. Maar ik ben nog jong, en leer op dat vlak nog veel van mijn collega's op training.'
 
'Vanavond was het wel bijzonder lekker voetballen. Het samenspel tussen aanvallers, middenvelders en verdedigers liep erg goed. Maandag tegen Bosnië-Herzegovina wordt het zeker anders. De Bosniërs hebben een agressieve ploeg, die heel veel honger heeft. Ze zullen zich zeker willen bewijzen tegen ons. We moeten er gewoon ons voetbal spelen, dan kunnen we daar zeker en vast iets doen', besloot Origi.