HuisvandeMens nu ook open op maandagavond.

Print

Foto: Ine Vandeweyers

Hasselt - Het huisvandeMens in Hasselt staat tijdens de week voor je open van 9 tot 16.30 uur en nu ook op maandagavond tot 20 uur.

Het huisvandeMens in de Albrecht Rodenbachstraat 18 in Hasselt is al 16 jaar de plaats waar je moet zijn voor boeiende vrijzinnig humanistische dienstverlening. Zo kan je er terecht voor een luisterend oor en een warm gesprek als je het moeilijk hebt. Je vindt er ook informatie over bv. ‘een waardig levenseinde’. Elke donderdagnamiddag wordt er nl. over de wetgeving euthanasie en patiëntenrechten een gratis infomoment gehouden waarbij je al je vragen kan stellen en ineens hulp krijgt bij het invullen van je wilsverklaringen. De consulenten staan eveneens klaar om een persoonlijke, vrijzinnig humanistische plechtigheid uit te werken voor een belangrijk moment in je leven (huwelijk, afscheid, geboorte, …). Ze organiseren bovendien heel wat interessante activiteiten en je vindt er de contactgegevens van alle vrijzinnige verenigingen in je regio, die je ongetwijfeld graag een keer ontmoeten.

Iedereen is welkom in het huisvandeMens. Onze deur staat tijdens de week voor je open van 9 tot 16.30 uur en nu ook maandagavond tot 20 uur. Je kan zo binnenwandelen, maar maakt best op voorhand een afspraak. De dienstverlening van het huisvandeMens is gratis.

Voor meer informatie kan je terecht op de websites www.vrijzinniglimburg.be en www.deMens.nu of kan je contact opnemen met het huisvandeMens Hasselt via T 011 21 06 54 of hasselt@deMens.nu.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio