Kleuters en grootouders Wiebelwoud helpen kabouters

Print

Foto: André Caubergs

Tessenderlo - De kleuters van Wiebelwoud namen hun grootouders mee op zoektocht naar de kabouters en voerden opdrachten uit in de bossen van Gerhagen.

De kleuterjuffen van Wiebelwoud hadden de grootouders uitgenodigd om samen met hun kapoenen een boswandeling met opdrachten te maken in Gerhagen.
Tegen 9 uur waren ze present aan de Kiosk naast het bosmuseum. Hier vertelde kabouter Lui dat hij de andere kabouters zoek was, en hij vroeg iedereen om mee te helpen zoeken want hij was toch zoooooo moe. Oh ja, onderweg was hij ook nog eens een puzzel met een verrassing verloren.

Dus vertrokken de kleuters en hun grootouders op zoek. Ze kwamen onderweg kabouter Kwebbel tegen, zij wilde sporten maar was de hoepels verloren. Geen probleem: in geen tijd had men ze gevonden en was men erdoor gekropen. Kabouter Knutsel wilde dat de grootouders hielpen met het opblazen van een dikke ballon. Ondertussen hadden de kleuters ook hier het puzzelstuk gevonden.

En zo ging de tocht verder: nog even over een het wiebelend touwtje springen, lekker apennootjes zoeken voor de kleine aapjes en de gorilla’s (en ze smaakten),... Als laatste was moesten de bloemenklas en sterrenklas zoeken naar de zak met de bloem en de ster op. Voor de berenklas was er in het bos nog een schatkist. De oogjes glinsterden en zeker toen daar voor elk nog een kabouterkoek en drankje inzat. Terug onder de kiosk werden de puzzelstukken gelegd en daar kwam de verrassing tevoorschijn: de kleuters van Wiebelwoud brengen nog een bezoek aan een dierentuin. In ter Scoete kregen de grootouders nog koffie en cake en werd er nog nagepraat over deze mooie boswandeling.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio