Man die zijn vrouw neerschoot meldt zich bij politie

Print
Man die zijn vrouw neerschoot meldt zich bij politie

Foto: HBVL

Herk-de-Stad -

De 36-jarige man die maandagnacht zijn echtgenote Jasmine Sakar (39) neerschoot in zijn een woning aan EikenVenne in Donk (Herk-de-Stad), heeft zich gisteren gemeld bij de politie. Vandaag wordt hij op verdenking van poging tot moord voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. De vrouw ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Serdar T. (36) was sinds maandagnacht voortvluchtig. Die nacht schoot hij zes kogels af op zijn vrouw Jasmine Sakar (39), met wie hij in een echtscheidingsprocedure is verwikkeld. De man woonde sinds enkele maanden in Heusden-Zolder. Samen met zijn kinderen van 6 en 9 jaar reed hij na de schietpartij weg. De kinderen werden woensdagnamiddag gezond en wel door een onbekende afgezet in de buurt van het huis van hun oom, een broer van de neergeschoten vrouw. Details over de plaats waar de vader zich al die tijd heeft opgehouden, zijn niet bekend. De speurders vermoedden dat hij naar Turkije was gevlucht, tot hij zich gisteren zelf aangaf bij de politie.

Slachtoffer Jasmine Sakar ligt nog altijd in het ziekenhuis. De vrouw werd getroffen in armen en benen en in de borststreek. Buren troffen haar maandagnacht aan voor haar voordeur, waar ze ineen was gestuikt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio