Gratis naar de Eroticabeurs? Laat je slipje thuis

Print
Gratis naar de Eroticabeurs? Laat je slipje thuis

Foto: Raymond Lemmens

Hasselt -

Bent u van plan om uw vrouw mee te nemen naar de Eroticabeurs maar deinst u wat terug voor de kostprijs van de tickets? Goed nieuws! De organisatie laat vrouwen die op vrijdag 21 november zonder slip naar de Grenslandhallen komen gratis binnen. Dat vertelt de organisatie in Het Laatste Nieuws.

“Dit jaar organiseren we voor het eerst een beurs van drie dagen in de Grenslandhallen. En om dat wat extra in de verf te zetten, zochten we naar een ludieke actie”, zegt Nicole Martens in de krant. “Zo kwamen we op het idee om vrouwelijke bezoekers die zich die dag aan onze inkom zonder slip aanbieden gratis toegang te geven tot het evenement. Voorwaarde is wel dat ze in rok komen, anders durft iedereen het natuurlijk.”

Vorig jaar zette de organisatie een gelijkaardige stunt op poten door mannen in een ‘Borat’-zwempak gratis binnen te laten. “Ook nu blijft het allemaal ludiek. Zo maken we de beurs ook weer wat spannender voor andere bezoekers en standhouders. Zij kunnen dan al eens een gokje wagen of die dame ginds geen slipje aan zou hebben. We willen het dan ook vooral grappig houden. En in crisistijden is iets gratis toch voor iedereen leuk meegenomen.”

De Eroticabeurs vindt van 21 tot 23 november plaats in de Grenslandhallen in Hasselt.
Meer info: www.ero-expo.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio