Tweede straatbarbecue in de Mooi Uitzichtlaan

Print

Foto: BRIGITTE MARTENS

Bilzen - Zaterdag 20 september vond op de Mooi Uitzichtlaan de tweede straatbarbecue plaats. Met de deelname van zo’n hondertal straatbewoners kunnen we ook deze keer weer spreken van een enorm succes. Ondanks de iets mindere weersvoorspelling bleven de weergoden ons gelukkig voor het grootste deel van de dag goedgezind.

Nadat jong en oud hadden genoten van de uitstekende bereidingen van traiteur Lokojo, werd er nog een hele tijd gezellig verder gebabbeld bij een lekker glaasje wijn of een goeie pint. Zelfs een kleine avondlijke regenbui heeft de goede sfeer niet kunnen bederven want het liep al tegen middernacht toen ook de laatsten opgewekt en tevreden huiswaarts keerden.
De vele positieve reacties die er niet alleen op de barbecue zelf maar ook de dagen nadien nog te horen waren, zijn dan ook een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. We kunnen dus binnenkort ons volgend straatevenement al beginnen plannen.
Een woordje van dank is hier zeker ook op zijn plaats aan alle vrijwilligers die telkens weer bereid zijn om te helpen met het opbouwen, inrichten en afbreken van de tenten. Zonder hun bereidheid zouden dergelijke initiatieven niet mogelijk zijn.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio