Pasar beleeft prachtige uitstap rond Mechelen

Print
Pasar beleeft prachtige uitstap rond Mechelen

Foto: Jos Lenders

Rekem

Lanaken - Een tweede groep van 34 Pasarleden beleefde op 19 september een prachtige dag rond Mechelen.

Op 19 september maakte een tweede groep Pasarleden een gezinsuitstap rond Mechelen. Eerst werd de het 'Proefstation voor groenteteelt' in Sint-Katelijne-Waver bezocht. Onder deskundige en enthousiaste leiding van een gids bezochten we de serres en proefvelden en werden we geïnformeerd over de hedendaagse tuinbouw.
Na een smakelijk driegangenmenu gingen we naar het Grom, het groentemuseum. Hier ontdekten we de wondere wereld van groenten en tuinbouwerfgoed op een 18de eeuwse hoevesite.
Als laatste bezochten we het imposante gebouwencomplex van de Zusters Ursulinen in O-L-Vrouw-Waver. Een patrimonium met internationale allure waar neogotiek, neoromaans, neo-empire, art nouveau en art deco tot een harmonieus geheel zijn versmolten. Uitschieter was de feeërieke, adembenemende wintertuin in art nouveau. Deze elegante wintertuin biedt een betoverend spel van licht en kleur, een onvergetelijke ervaring.
Met een kopje koffie en een lekker stuk taart werd deze prachtige, zonnige dag afgesloten om daarna voldaan richting Lanaken te rijden.
Weer een super leuke en leerrijke uitstap dankzij Pasar Lanaken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio