Beauty

Spaanse make-up artieste versiert lippen voor Halloween

Print
Spaanse make-up artieste versiert lippen voor Halloween

Foto: http://chuchy5.deviantart.com/

Dat make-up ook een artistiek medium kan zijn, dat bewijst de Spaanse make-up artieste en fotografe Eva Senín Pernas. Met Halloween in aantocht, maakte ze binnen de reeks ‘Eye Lips Make-Up’ beeldende, en tegelijk griezelige, designs voor lippen.

Eva Senín Pernas is geboren in La Coruña, een kleine stad in Galicië in Spanje. Na haar studies interieurarchitectuur vond ze dat het tijd was om meer aandacht te besteden aan haar twee grote passies: fotografie en make-up. Ze verdiepte zich in de kunst van de make-up en startte met bescheiden en eenvoudige ontwerpen, maar al snel werden haar creaties complexer en artistieker. Nu is ze uitgegroeid tot make-up artieste en maakt ze designs voor onder andere events, reclamecampagnes en boekcovers.

Om ook haar passie voor fotografie een plaats te geven, besloot ze haar make-up creaties te fotograferen. Tegenwoordig is Eva Senín wereldwijd bekend dankzij haar originele make-up designs en fotografieën. Vooral haar sectie ‘Eye Lips Make-Up’ spreekt tot de verbeelding: kunstig versierde lippen die de meest verscheiden thema’s uitbeelden. Films, fruit, Disney-personages, je kan het zo gek niet bedenken. Binnen die categorie heeft ze sinds kort ook creaties gemaakt voor Halloween, het verkleedfeest dat op 31 oktober wordt gevierd. Met haar make-up transformeert ze lippen tot angstaanjagende, gedetailleerde schilderijen.

 

Foto's: chuchy5.deviantart.com

 

Op haar site kan je foto’s van haar werk bewonderen en je kan haar ook volgen op Deviantart.

 

Niet te missen