Stijlvol bloot als statement in de strijd tegen borstkanker

Print
Stijlvol bloot als statement in de strijd tegen borstkanker

Foto: Sandra Monard

Hasselt - De medewerkers van de Thuiszorgwinkel steunen de strijd tegen borstkanker. En dat wilden 16 vrouwelijke medewerkers duidelijk kenbaar maken door stijlvol bloot te gaan voor de foto. Een statement dat de aandacht zal trekken. En dat is de bedoeling! 16 gewone vrouwen, van verschillende leeftijden en zonder ervaring als fotomodel, poseerden voor fotograaf Kurt Liefsoons, die zich belangloos inzette voor dit project. Zijn ervaring en professionaliteit stelden de gelegenheidsmodellen op hun gemak en resulteerden in een mooie, stijlvolle foto mét een boodschap.

Deze foto vormt de basis voor een 10 meter brede belettering die prijkt op de gevel van de Thuiszorgwinkel langs de grote ring in Hasselt, Gouverneur Roppesingel 75.
Oktober is door Think Pink immers uitgeroepen tot ‘borstkankermaand’. In de Thuiszorgwinkel worden ook de roze armbandjes verkocht ten voordele van Think Pink.
Maar deze foto vormt ook het begin van een ruimere campagne onder de titel
‘Geef een stukje vrouwelijkheid door en schenk je oude borstprothese’.
Hiermee wil de Thuiszorgwinkel zich engageren om zoveel mogelijk ‘oude,’ nog bruikbare, externe borstprothesen in te zamelen en te schenken aan vrouwen die hier niet over kunnen beschikken.
Voor dit project werkt de Thuiszorgwinkel samen met GaM Care uit Houthalen, een erkende ngo die steunt op een kern van 15 vaste vrijwilligers. GaM Care zal instaan voor het transport van de borstprothesen naar Moldavië.

Graag willen we dan ook een oproep lanceren voor alle vrouwen die nog ‘oude’, bruikbare, externe prothesen in hun bezit hebben: Breng je oude borstprothesen binnen in één van de 8 Thuiszorgwinkels in Limburg! En samen met GaM Care zorgt de Thuiszorgwinkel dat deze nog een zinvolle bestemming krijgen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio