Burgemeester feest ten voordele van oudercomités

Print
Burgemeester feest ten voordele van oudercomités

Foto: philippe reyners

Riemst - Op vrijdag 17 oktober organiseert het feestcomité van de burgemeester de 8ste Feestnacht van de burgemeester. De Feestnacht is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de lange lijst van evenementen die Riemst kent. Maar toch zullen de bezoekers weer verrast worden met een bijzonder concept!

Daarom hebben we voor deze editie het unieke evenementencomplex 'Onder de brug' in Vroenhoven gekozen. Aan sfeer zal het niet ontbreken, daarvoor zorgt de Riemstse coverband Eminens samen met jong zangtalent van eigen bodem en de topband Cookies and Cream!

Wij zetten ook een goede traditie verder. Elk jaar schenken we de opbrengst van de Feestnacht aan een goed doel uit Riemst. De opbrengst van deze editie gaat naar de oudercomités van alle scholen in de gemeente. Zij bevorderen de relatie tussen kinderen, ouders en school en zijn betrokken in de organisatie van heel wat activiteiten die voor extra werkingsmiddelen zorgen, om zo garant te staan voor een kwaliteitsvol onderwijs. Door hen te ondersteunen weten wij dat dit de 1.450 kinderen in onze 12 scholen zeker ten goede zal komen! Vorig jaar schonken we 4.694 euro aan de sportclubs in Riemst. Na 7 feestnachten werd in totaal bijna 30.000 euro geschonken aan goede doelen in onze gemeente, met dank aan de vele bezoekers en onze sponsors.

Wij kijken er naar uit om u op 17 oktober vanaf 20u te mogen begroeten en nodigen u graag uit om mee te komen feesten ten voordele van de oudercomités!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio