Christina Mignolet exposeert kunstwerken

Print
Christina Mignolet exposeert kunstwerken

Foto: De Madam

Hasselt-Centrum

Hasselt - Op uitnodiging van De Madam stelt kunstenares Christina Mignolet tentoon in het Regenbooghuis Limburg. De vernissage is op vrijdag 24 oktober vanaf 20 uur. De tentoonstelling loopt tot 26 november. Openingsuren van de tentoonstelling: Maandag van 9u tot 17u Dinsdag, woensdag, donderdag van 19u tot 23u Vrijdag van 9u tot 12u en 19u tot 23u Zaterdag, zondag van 16u tot 23u

Christina werd geboren in 1963 te Sint Truiden, bracht haar jeugd door in Rapertingen en woon nu in Runkst. Na jaren te werken als graficus bekeerde ze zich enkele jaren geleden tot de schilderkunst.
”Christina Mignolets portretkunst is eerder een type beeldhouwkunst op doek. Het zijn stuk voor stuk karakterkoppen: doordringende blikken, met enige argwaan soms, in zichzelf verzonken personages, die hun wetende onwetendheid niet wegsteken, ook hun angst achter een laagje zelfverzekerdheid trachten te verbergen. Het is met name deze dubbelzinnigheid die spreekt uit elke compositie van Mignolets palet”, zegt Joannes Késenne (docent Kunstpsychologie Provinciale Hogeschool Limburg)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio