Een lang en gelukkig leven

Print
Beringen - Deze week start de week van de geestelijke gezondheidszorg. Stad Beringen heeft met de ondertekening van het charter ‘gezonde gemeente’ zich geëngageerd om te werken rond de gezondheidsdoelstellingen die de Vlaamse overheid aanreikt.

Vanuit de stedelijke adviesraad Beringen gezond! en de stedelijke gezinsraad van Beringen, wordt er gewerkt aan het bevorderen van de geestelijke gezondheid. Heel wat mensen hebben weleens een periode waarin alles tegenzit en het moeilijk is en zouden graag wat meer weerbaarheid en veerkracht verwerven.
Leo Bormans, bekend als geluksambassadeur, werd uitgenodigd om op dinsdag 14 oktober om 19.45 uur de lezing ‘een lang en gelukkig leven’ te geven. In het Casino van Beringen worden die avond concrete tips aangereikt die bijdragen tot meer geluk, betere keuzes en succesvolle beslissingen, kortom geen toverformules maar wel tools die beetje bij beetje leiden naar een gezonder en gelukkiger leven.
Nadien worden er gezondheidssessies ingericht die zich richten op verschillende doelgroepen, zoals jonge ouders, senioren, mensen in een kansarme situatie,..
Het is de dienst Individueel Welzijnswerk die de concrete uitwerking van de acties doet via de stedelijke adviesraden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio