Celebs

George Clooney schenkt peperdure villa aan vrouw

Print
George Clooney schenkt peperdure villa aan vrouw

Foto: pn

De 53-jarige acteur George Clooney heeft een peperduur trouwcadeau aan zijn kersverse vrouw Amal Alamuddin gegeven: een villa in het Engelse Oxfordshire. Het optrekje is zo’n 6 miljoen euro waard. Dat melden de Britse media.

Volgens The Daily Mail op zondag geniet het paar momenteel van een verblijf in hun nieuwe huis. De twee zouden er nog tot volgend weekend blijven. Het stulpje beschikt over een luxueus kuuroord en een privé bioscoopzaal. Verder horen er nog twee kleinere huisjes bij het landgoed waarin gasten kunnen overnachten.

‘Het is het droomhuis van Amal’, zegt een insider in de krant. ‘Ze kon maar niet kiezen waar ze wou wonen: in Oxfordshire of Kent. Uiteindelijk koos ze voor Oxfordshire, op een uurtje rijden van Londen, omdat ze zich er het meest thuis voelt. Ze heeft ook in de buurt gestudeerd.’

Volgens sommige bronnen startten Clooney en Alamuddin hun huwelijksreis op de Seychellen, maar zijn ze nu naar het thuisland van de 36-jarige topadvocate afgezakt om daar verder van hun wittebroodsweken te genieten.

Niet te missen