Celebs

Derde film ‘Sex and the City’ op komst?

Print
Derde film ‘Sex and the City’ op komst?

Hoe zou het nog zijn met de actrices uit ‘Sex and the City’? Heel goed, als we de laatste geruchten mogen geloven. De dames zouden zich binnenkort engageren voor de opnames van een nieuwe film.

In 2010 zagen we het viertal voor het laatst samen in ‘Sex and the City 2’ en nu zou daar een vervolg op komen. Twee actrices Sarah Jessica Parker (Carrie) en Kristin Davis (Charlotte) hebben de nieuwste roddel ook opgevangen en gingen ermee aan de slag op Twitter? ‘Zeg, heb je het nieuws al gehoord?’, vroeg Sarah Jessica Parker in een tweet aan Kristin Davis. ‘Welk nieuws’, vroeg een onbekende Twitter-gebruiker vervolgens de vraag van de 49-jarige actrice.

‘Het nieuws dat de ronde doet’, schreef ze. Daarmee verwijst ze naar de geruchten over een derde ‘Sex and th City’-film. Voorlopig is er officieel nog geen sprake van een nieuwe prent. Maar actrice Jennifer Hudson, die in de eerste film gestalte geeft aan Louise, zegt dat het wel eens van zou kunnen komen. ‘Iemand had het er net over. Als het besproken wordt, kan het gebeuren’, zei ze in een interview met Dish Nation.

De twee eerste films die werden gemaakt als een vervolg op de serie, werden niet goed onthaald door critici. Misschien kan een derde prent daar verandering in brengen?

Niet te missen