-

Charleroi naar volgende ronde Uefa Futsal Cup

Print

Futsal Team Charleroi is 5-1 de boot ingegaan tegen ISK Dina Moskou in zijn derde en laatste groepswedstrijd in de ‘Main Round’ van de UEFA Futsal Cup, zondag in het Russische Troitsk. De Carolo’s, die na de vorige wedstrijd al zeker waren van kwalificatie voor de ‘Elite Round’, eindigden tweede in hun groep.

Charleroi kwam 0-2 achter na doelpunten van Kutuzov (12e) en Prudnikov (20e), net voor de rust zorgde een eigen doelpunt van Glavatskikh (20e) voor een 1-2 ruststand. Na de pauze gingen de Moskovieten door op hun elan en scoorden ze nog drie keer (Alemao (24e), Kutuzov (33e) en Carlinhos (39e).

Na eerdere overwinningen tegen het Kroatische MNK Alumnus Zagreb (4-2) en het Roemeense FC Deva (3-2) kon de kwalificatie voor de ‘Elite Round’ Charleroi echter niet meer ontglippen. In die ‘Elite Round’ nemen zestien clubs het in vier groepen van vier tegen elkaar op. De vier groepswinnaars spelen de Finals. De loting wordt op 17 oktober uitgevoerd, de wedstrijden zullen plaatsvinden tussen 18 en 23 november.