Prettig weerzien na halve eeuw

Print

Foto: Gaspard Sleven

Ophoven

Kinrooi - Na vijftig jaar was er een klasreünie voor de oud-leerlingen die in 1964 als 12-jarigen de lagere school vaarwel zegden.

Zaterdag 27 september afspraak bij de Spaenjerd in Ophoven voor de oud-leerlingen die in 1964 de lagere school van Geistingen verlieten om naar het middelbaar onderwijs te gaan.
De opkomst was goed, liefst 19 klasgenoten van vroeger, met of zonder hun partner, waren van de partij. In totaal waren er 33 personen, waaronder oud-leraar Henry Heymans en zijn echtgenote Tilly Florquin, Henry 89 en Tilly 85 jaar waren voor deze gelegenheid speciaal een dag vroeger uit Rome vertrokken waar ze op vakantie waren, waarvoor dank. Ze ontvingen beiden een presentje voor hun aanwezigheid. Voor velen was het een spannende en ook een verrassende ontmoeting want sommigen hadden elkaar jaren, en enkele zelfs al 50 jaar, niet meer gezien.
Bij een lekker etentje en de nodige drankjes werden herinneringen, anekdotes , oude foto’s, borduurwerkjes en zelfs een poëziealbum van vroeger bovengehaald.
Na afloop waren ze het allen eens, dit is voor herhaling vatbaar.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio