Negen open bedrijven in Corda Campus

Print

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - Aan de Corda Campus op de Kempische Steenweg deden een negental bedrijven die er hun thuisbasis hebben hun deuren wagenwijd open voor het publiek tijdens de Open Bedrijvendag. Ruim 3000 bezoekers kwamen er over de vloer. Toppers waren Mobile Vikings, Luminus en Beckhoff. Minder bekende ondernemingen grepen hun kansen en konden de bezoekers alsnog bekoren.

De meesten bezochten de bedrijven waar ze dagelijks mee te maken hebben. Het was hen duidelijk te doen om eens te zien wie en wat er achter de schermen voor hen werkt. De Vikings haalden hun Knarr uit (een caravan) en lieten iedereen kubb spelen. Viking Hans maakte het bijna onmogelijk om te verliezen en dus vertrok haast iedereen met een Vikinghelm van het speelplein.
Bij Luminus was het ‘all hands on deck’ geblazen want ze pakten groots uit met informatie en gadgets.

Klein maar fijn stonden Bhaalu (Catch all TV everywhere) en Beckhoff (Automatisering) de nieuwsgierigen uitgebreid te woord. Social Services van DOP toonden hun diensten voor minder validen en Intrust liet iedereen wandelen tussen de verhuurbare opslagruimten voor bedrijven.

Als klap op de vuurpijl konden de bezoekers in de spiksplinternieuwe gebouwen (met afhellend eco-dak) de catering en restaurantfaciliteiten bezoeken. Die laatste is trouwens ook open voor bezoekers van buitenaf en bieden lunches en dinners aan tegen eerlijke prijzen, ook in de weekends.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio