25 jaar Special Car Treffen

Print

Opgrimbie

Maasmechelen - 25 jaar Special Car Treffen op het Rallycrosscircuit Duivelsberg ten voordelen voor , Steun het project Autisme Limburg.

Op zondag 28 september 2014 waren de weergoden de organisatoren van de Maaslandse Porsche Club 'Carrera' vzw en Camaro Custom Antwerpen zeer goedgezind. De zon was van de eerste minuut tot de laatste aanwezig. Het was een groot feest 25 jaar Special Car Treffen en het geld, 2500 euro die ze uit de handen van de nepkoning Filip mochten ontvangen, ging naar het project : Autisme Limburg voor de vakantieopvang in Hasselt, Maasmechelen & Overpelt ....
Ze mochten meer dan 1000 toeschouwers verwelkomen op hun jubileum van 25 jaar.

Er was voor ieder wat wils. Zo waren er helikoptervluchten boven het mooie Maasland. De helikopter werd bestuurd door de ervaren piloot Tom Ector. Je kon met de ervaren rallypiloten vier ronden meerijden op het circuit, wat voor velen de max was. Al stapten sommigen toch met knikkende knieën uit de rallywagen. Je kon ook met 4x4 jeeps een helse rit beleven over de Duivelsberg.
Er waren bovendien zeer mooie wagens te bezichtigen: Porsches, oldtimers van Gietjes tot Ferrari. Ook waren er Vespa's en Tuning Cars te bewonderen.
Voor de kinderen waren er clowns, springkastelen en animatie voorzien.
Simon & Marcello zorgen voor de live-muziek in de VIP-ruimte.
Het mag gezegd worden het was een zeer groot succes.

Een dikke pluim en dank u wel aan de hele organisatie en aan hun voorzitter Mulenbruck Ludo.

Voor alle foto's kan je terecht op het facebook pagina : Photography Collas Jos.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio