Oudste spelers TC Berkenbos worden erelid

Print

Berkenbos

Heusden-Zolder - Jean Verlaak (87) en Piet Lalieu (85) hebben dinsdag 30 september hun laatste tenniswedstrijd gespeeld voor TC Berkenbos. Zij werden benoemd tot erelid van de club.

Jean en Piet zijn sinds de begin jaren '80 lid van TC Berkenbos, kort na de opstart van de club in 1979. Piet kreeg een tennisracket cadeau bij zijn op pensioenstelling, hierdoor zette hij zijn eerste stappen op de tennistereinen van TC Berkenbos. Jean had altijd een zeer goed balgevoel en heeft daardoor tot op deze mooie leeftijd altijd kunnen genieten van een partijtje dubbel. Het recreatieve aan tennis en vooral het wekelijks spelen met de jongere gepensioneerden van de club hielden deze 2 heren eeuwig jong. De afsluiting werd dan ook met de hele groep gevierd in ons het clubhuis met een lekker ontbijt en een glaasje champagne, aangeboden door het clubbestuur.

Door hun lange jaren van vertrouwen in onze club werden ze benoemd tot erelid van TC Berkenbos en we hopen we ze nog vele jaren te kunnen verwelkomen op tal van activiteiten.

Met dank aan Dominique Vogels voor de info en foto's


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio