Cursisten CTT Bree Digitale Fotografie in actie op de kermis van Weert

Print

Foto: cvo CTTLimburg Maaseik Neeroeteren Bree

Bree - De fotogroep van CTT Bree gaat geregeld op zoek naar uitdagingen om moeilijke en uitdagende foto's te maken. Het resultaat is keer op keer prachtig.

Dat de kermis van Weert meer dan een sfeervolle en gezellige kermis is konden ook een 20-tal cursisten van CTT Bree Digitale Fotografie ondervinden bij hun tweede praktijkles. Ditmaal bestond hun opdracht uit het in beeld brengen van licht in beweging, met nadruk op het gebruik van lange sluitertijden. Na een korte briefing i.v.m. de technische aspecten kon ieder zijn eigen creativiteit en talenten gaan ontdekken bij de vele attracties. Het ruime aanbod aan sneldraaiende attracties was daarom dan ook een ideaal uitgangspunt voor het maken van schitterende sfeerfoto’s.
Ondanks de prachtige herfstavond, hadden de cursisten zeker hun handen meer dan vol met het zoeken naar een perfecte locatie, compositie en verschillende instellingen. Maar dat de volhouder wint, bleek al snel uit de eerste resultaten.
Natuurlijk werd deze avond gezellig afgesloten met zelf de kermis eens af te lopen en een natje (water aangezien we allen met de auto waren) te gebruiken.
Wens je meer info van onze fotogroep. Laat het ons weten op volgend emailadres: admbree@cttlimburg.be tav Johan Brebels.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio