Week van de smaak ook in Bree

Print

Foto: cvo CTTLimburg Maaseik Neeroeteren Bree

Bree - De 'Week van de Smaak' is een tiendaags publieksevenement in november rond smaak en eetcultuur en vindt plaats over heel Vlaanderen en Brussel. Deelnemers (lokale besturen, sociaal-culturele verenigingen, buurtcomités, bibliotheken, scholen, restaurants...) organiseren tijdens de 'Week van de Smaak' activiteiten die te maken hebben met het thema. Met als titel ‘De Duurzame Verbeelding’ draait de 'Week van de Smaak' dit jaar rond duurzame voeding.

CTT Bree (Campus Bree, Millenstraat 14) zet in op 'terug naar de roots': koken met typisch Maaslandse en Limburgse streekproducten. Aardperen, boekweit, pompoen, waterkers, ... zullen gebruikt worden in de menu’s, samengesteld door onze chef-koks. Onder hun kundige leiding zullen de cursisten samen met acht 'aspirant-gast-koks' de uitgekozen streekgerechten bereiden en ... proeven.

Telkens zal er hetzelfde viergangenmenu bereid worden, aangepast aan het niveau van de cursisten en waarbij de deelnemers de nodige uitleg krijgen over de bereidingen en de gebruikte streekproducten.
De gastkoks betalen 10 euro per avond en kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op het secretariaat of via admbree@cttlimburg.be met vermelding van je naam, e-mailadres en gsm-nummer.
Hou er rekening mee dat maximaal 8 personen zich kunnen inschrijven, wees er dus vlug bij!
Na ontvangst van je betaling, sturen wij je een mail met alle informatie betreffende die avond.
Deze workshops gaan door op maandag 17 oktober, dinsdag 18 oktober; woensdag 19 en donderdag 20 oktober, telkens vanaf 18.30 uur tot 22.10 uur en eveneens op donderdagvoormiddag van 9 uur tot 12.40 uur.

De 'Week van de Smaak' wordt ondersteund door de Vlaamse overheid.
Voor meer info kan je ons secretariaat bezoeken of contacteren van maandag tot en met donderdag tussen 14 uur en 22 uur op het nummer 089/77.83.44.
Info: www.cttlimburg.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio