Vossen valt in en juicht, Charlton speelt gelijk ondanks goal Vetokele

Print
Vossen valt in en juicht, Charlton speelt gelijk ondanks goal Vetokele

In de Championship kon enkel Jelle Vossen vieren vanmiddag. Middlesbrough won met 2-0 tegen Fulham, terwijl Charlton en Norwich gelijkspeelden. Norwich blijft wel co-leider.

Jelle Vossen viel in in de tweede helft, toen het 1-0 stond voor Middlesbrough. Tien minuten na zijn invalbeurt maakte Adomah er 2-0 van tegen Fulham. Bij Fulham speelde oude bekende Bryan Ruiz 70 minuten. Na elf speeldagen staat Fulham zowaar op een degradatieplaats. Het loopt niet voor de ex-eersteklasser, dat ook al trainer Felix Magath de laan uit stuurde. Middlesbrough blijft op koers voor promotie, het staat op een vijfde plaats, dat recht geeft op een play-off ticket.

Eén puntje onder Middlesbrough staat Charlton Athletic. Dat verspeelde twee gouden punten tegen Birmingham en speelde 1-1 gelijk. Igor Vetokele zorgde voor de rust voor de openingstreffer, maar in de 53e minuut maakte Davis gelijk. Birmingham staat op een twintigste plaats in het klassement.

Norwich blijft aan de leiding in de Championship, ondanks een 1-1 gelijkspel tegen Rotherham. Vadis Odjidja bleef een hele wedstrijd op de bank. Het deelt de leiding met Watford, dat ook 1-1 gelijkspeelde. Daniel Toszer (ex-Racing Genk) scoorde voor Watford.