OKRA-Borgloon op uitstap naar Lier

Print
Borgloon - OKRA-Borgloon heeft op een zonnige eerste oktober een uitstap gemaakt naar Lier

Op 1 oktober trok OKRA Borgloon op uitstap naar Lier, het stadje van plezier, van Pallieter, van Felix Timmermans en zoveel andere bekende Vlamingen.
De eerste halte was een bezoek aan een ongelofelijk mooie orchideeënkwekerij. Met veel enthousiasme en onder het nuttigen van een lekkere kop koffie en een stuk taart gaf de eigenaar uitleg over de aanschaf en verzorging van orchideeën. Met veel fierheid werden wij rondgeleid in de privé tuin van de eigenaar. Hier konden wij echt genieten van honderden mooie planten en uitheemse orchideeën. Daarna konden wij door de serre wandelen waar duizenden orchideeën geweekt werden voor verkoop. Ook wij konden hier aankopen doen, wat door onze vrouwen erg geapprecieerd werd.


Dan begaven wij ons naar een zeer bekende paardenmelkerij. Na de lunch kwam de vrouw des huizes de nodige uitleg geven over het ontstaan , de uitbreiding en de producten van de melkerij. De melk wordt meestal gebruikt om cosmetische en geneeskrachtige producten van de maken. Een bezoek aan de paardenstallen en het labo viel echt in de smaak. De vrouwen schoven aan om enkele producten te kopen.
Dan trokken wij naar Lier waar wij met een toeristisch treintje een begeleid bezoek brachten aan Lier en de Zimmertoren. De verdere vrije tijd werd gebruikt om een terrasje te doen en iets te eten en te drinken. Prachtige uitstap.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio