Gouden Sticks voor Arthur Van Doren en Anouk Raes

Print
Gouden Sticks voor Arthur Van Doren en Anouk Raes

Arthur Van Doren. Foto: SMB

In Eigenbrakel is vrijdagavond de Gouden Stick uitgereikt, de award voor de beste hockeyspeler/speelster van het afgelopen seizoen. Arthur Van Doren (KHC Dragons) en Anouk Raes (Royal Pingouin HC) waren de laureaten.

De nog maar 20-jarige Arthur Van Doren, die in 2012 al de Gouden Stick voor beloften mocht ontvangen, kan een mooi palmares voorleggen. Na sterke prestaties in de jeugdcategorieën, hielp hij de Belgische hockeyploeg mee aan een zilveren medaille op het EK in Boom en een 5e plaats op het WK in Den Haag. De Antwerpse verdediger werd met zijn club, Dragons, kampioen in 2011 en eindigde dit jaar 3e in de Euro Hockey League.

Anouk Raes, eveneens verdediger, speelt bij Royal Pingouin HC. Sinds 2006 maakte ze bijna onafgebroken deel uit van het nationale team en ze kwalificeerde zich met de Red Panthers voor de Spelen van Londen in 2012.

Raes en Van Doren volgen Barbara Nelen en Felix Denayer op. De prijs voor de beste beloften ging bij de mannen naar Emmanuel Stockbroekx (Dragons) en bij de vrouwen naar Manon Simons (Herakles).