Personeelsfeest gemeente krijgt kritiek Open VLD

Print
Kortessem -

Personeelsfeest gemeente zorgt voor teambuilding

Vrijdagavond hield het gemeentebestuur in het cultureel centrum haar jaarlijks feest voor het gemeentepersoneel.

In het totaal kwamen circa 200 personeelsleden opdagen, blijkbaar allemaal met goed humeur want de sfeer zat er meteen goed in.

De receptie en de drank werd door de gemeente gratis aangeboden. Voor het navolgend drie landenbuffet moest het personeel 30 euro betalen.

Burgemeester Tom Thijsen, die op de feestavond zelf 34 jaar werd mocht uiteraard van iedereen felicitaties ontvangen. In zijn welkomsttoespraak wees de burgemeester op het feit dat dergelijke feestavonden bijdragen tot de verbondenheid tussen het personeel.

Volgens de burgemeester vormt het personeel de ruggengraat van een goed gemeentelijk beleid.

Een aantal verdienstelijke personeelsleden werden tijdens de feestavond gehuldigd.

Marie Paule Vandormael Open VLD had in een brief aan de gemeentesecretaris protest aangetekend tegen het dat de raadsleden van de oppositie niet waren uitgenodigd op dit personeelsfeest.

Marie Paule Vandormael: Wij betreuren ten zeerste dat wij vanavond niet uitgenodigd werden om deel te nemen aan dit eerste gezamenlijke gemeente/OCMW-personeel.

Ik wens onze ontgoocheling te benadrukken daar wij dit jaar niet de kans krijgen om onze verdienstelijke personeelsleden te feliciteren terwijl wij toch jarenlang op een positieve manier mochten samenwerken.

Ook wij waarderen de inzet van al onze personeelsleden en willen dit dan evenzeer graag tonen.

Francis Croes


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio