Sturridge verbindt lot langer aan Liverpool

Print
Sturridge verbindt lot langer aan Liverpool

Daniel Sturridge Foto: Liverpool FC

De 25-jarige aanvaller Daniel Sturridge heeft een nieuw contract ‘van lange duur’ ondertekend bij Liverpool. Dat maakte de Premier League-club vrijdag bekend via zijn website. Het vorige contract van de Engelse international, die momenteel revalideert van een dijbeenblessure, liep tot juni 2018.

Sturridge maakte al 36 doelpunten in 52 wedstrijden sinds zijn debuut bij Liverpool in januari 2013. Voorheen speelde hij in de kleuren van Manchester City (2006-2009) en Chelsea (2009-2012), dat hem in 2010 een half seizoen aan Bolton uitleende.

‘Dit voelt heel goed aan. Voor mij is dit een grote dag’, verklaarde Sturridge. ‘Het is de dag waarop ik mijn beste jaren aan de club geef. En die beste jaren moeten nog komen. Ik ben erg dankbaar voor deze kans. Het klikt hier met iedereen: met de fans, de staf, de medespelers... Dat maakte het een makkelijke beslissing.’

Sturridge is bij Liverpool een ploegmaat van de Belgische doelman Simon Mignolet. Ook Rode Duivel Divock Origi, aan Rijsel uitgeleend, ligt bij ‘The Reds’ onder contract.