Celebs

Deze knappe beroemdheden zijn nog vrijgezel

Print
Deze knappe beroemdheden zijn nog vrijgezel

Foto: Photonews - Facebook

Nu de Amerikaanse acteur George Clooney afgelopen weekend getrouwd is, vond de Duitse krant ‘Bild’ het de moeite om een lijstje te maken van welke knappe en rijke vissen er nog in de zee zwemmen. De volgende elf succesvolle mannen dragen nog geen ring rond hun vinger.

1. Prins Harry (30)

De Britse prins Harry is een zeer geliefde royal die door zijn combinatie van charme, feestschandalen en blauw bloed heel wat vrouwenharten sneller doet slaan. Na Chelsy Davy en Cressida Bonas zou hij nu op een meer dan vriendschappelijke manier omgaan met Miss Edinburgh Camilla Thurlow.

Foto: Photonews

 

2. Gerard Butler (44)

De Schotse acteur en jurist Gerard Butler werd afgelopen week nog gespot door de paparazzi terwijl hij kuste met een onbekende brunette op het strand van Malibu, maar een vaste relatie heeft hij niet. Tot zijn exen behoren onder andere Priyanka Chopra, Laurie Cholera, Cameron Diaz, Katherine Heigl en Jennifer Aniston.

Foto: Photonews

 

3. Leonardo DiCaprio (39)

Ook de Amerikaanse acteur en filmproducer Leonardo DiCaprio heeft de vrouw van zijn leven nog niet gevonden. Kate Moss, Helena Christensen, Bar Rafaeli, Gisele Bündchen en Erin Heartherton bleken het alvast niet te zijn. Momenteel zou hij wel een knipperlichtrelatie hebben met het Duitse model Toni Garrn.

Foto: Photonews

 

4. Jake Gyllenhaal (33)

Deze ster uit ‘Brokeback Mountain’ is na zijn breuk met Taylor Swift en Kirsten Dunst ook nog vrijgezel. Wel doet het gerucht de ronde dat hij momenteel een aan-uit-relatie heeft met model Alyssa Miller.

Foto: Photonews

 

5. Jamie Foxx (46)

De Amerikaan Eric Marlon Bishop (Foxx' echte naam) was voor zijn carrière op het witte doek stand-up comedian en muzikant. Als acteur kreeg hij awards voor zijn rol in de films ‘Ray’ en ‘Django Unchained’. Na een relatie met onder andere Katie Holmes zijn de enige vrouwelijke constanten in zijn leven zijn dochters Corinne (20) en Annalise (4).

Foto: Photonews

 

6. Scott Eastwood (28)

De zoon van de Amerikaanse acteur en producer Clint Eastwood (84) werd door het Amerikaanse magazine ‘Town&Country’ uitgeroepen tot ‘meest begeerde vrijgezel van 2014’ en ook het magazine ‘People’ heeft het acterende model benoemd tot ‘meest sexy waterman ter wereld’. Hij heeft geen vaste relatie, maar de laatste tijd zou hij wel vaak gespot worden met model Britt Brousseau (24).

Foto: Photonews

 

7. Patrick Schwarzenegger (21)

De zoon van de Oostenrijkse acteur en bodybuilder Arnold Schwarzenegger (67) probeert net als zijn vader door te breken in de filmwereld, maar ook als model doet hij het zeer goed. Laatst was hij nog de ster van de Herst/Winter2014-collectie van de Amerikaanse modeontwerper Tom Ford. Voor zover bekend is hij single.

Foto: Photonews

 

8. Jared Leto (42)

Jared Leto is een Amerikaans acteur, singer-songwriter en muzikant. Hij is de leadzanger van zijn groep ’30 Seconds to Mars’ en hun gelijknamige album werd positief onthaald. Hij was enige tijd verloofd met Cameron Diaz, waarna hij ook nog een relatie had met Lindsay Lohan en Scarlett Johansson. Op dit moment zou hij contact hebben met een blonde schoonheid genaamd Amber Atherton.

Foto: Photonews

 

9. David de Rothschild (35)

David is de zoon van een rijke Engelse bankiersfamilie en heeft dus allesbehalve financiële problemen. Hij is avonturier, wereldactivist en ecoloog en heeft een relatie gehad met actrice Cameron Diaz en model Annabelle Horsey.

Foto: Photonews

 

10. Stavros Niarchos III. (29)

Deze superrijke Griekse vrouwenversierder is niet alleen samen geweest met Paris Hilton en Lindsay Lohan, maar ook met de stijlvolle Prinses Madeleine van Zweden. De laatste tijd zou hij het liefdesgeluk proberen te vinden bij het 28-jarige supermodel Jessica Hart.

Foto: Photonews

 

11. Elyas M’Barek (32)

Deze ster uit ‘Fuck ju Göhte’ is de zoon van een Oostenrijkse moeder en een Tunesische vader. Hij liet de Duitse krant ‘BILD’ ooit weten dat hij op het vlak van de liefde in het lot gelooft. Hij is naar eigen zeggen geen versierderstype en is van mening dat een goede relatie begint met een lang en boeiend gesprek. Officieel is hij single en over zijn ex-partners is niet veel bekend.

Foto: Facebook

 

Niet te missen