Celebs

Lesley-Ann Poppe geeft 'wederwoord' aan Jani

Print
Lesley-Ann Poppe geeft 'wederwoord' aan Jani

Op zijn nieuwe online televisiezender JaniTV laat Jani Kazaltzis BV’s in het oog van de storm hun eigen versie van het verhaal vertellen. De eerste die in de rubriek ‘Wederwoord’ aan bod komt, is Lesley-Ann Poppe, die na een jaar van geruchten onlangs bekend maakte dat ze ging scheiden.

‘BV’s krijgen het soms hard te verduren en er worden soms gemene dingen over hen geschreven en gezegd. Ik wil hen graag een platform geven waar ze hun verhaal kunnen doen’. Dat hij als stylist zelf een bekend gezicht is, helpt ongetwijfeld, maar daarnaast overhaalt Jani de BV in kwestie door hem of haar drie vragen te laten uitkiezen. Lesley-Ann Poppe mag als eerste op de sofa bij Jani en vertelt openhartig over het afgelopen jaar.

‘We hebben heel erg geprobeerd om ons huwelijk te redden, maar de druk van buitenaf was te groot’ zegt ze. ‘Iedereen heeft er zijn mening over, ook bij de slager en de bakker, en dat legt een hele hoge druk. Natuurlijk hou ik nog van hem, we zijn zo lang samen geweest, we hebben een prachtige zoon en samen een zaak opgebouwd, we komen nog goed overeen. Of ik hem kan vergeven? Ik ben nooit echt kwaad op hem geweest. Voor mij is overspel niet per se het einde van een relatie, één misstap, dat kan iedereen overkomen’.

‘Ik heb veel interviewaanvragen gehad, maar altijd geweigerd om mijn familie en schoonfamilie te beschermen. Ik ben mama, dus ik wil ook mijn kind beschermen. Als ik een boud interview zou geven met uitspraken die verkeerd geïnterpreteerd zouden worden, dat ligt gewoon te gevoelig. Mijn zoon weet wel dat mama en papa gescheiden zijn, maar niet alles wat er gebeurd is. Dat wil ik zo lang mogelijk zo houden’.

Het volledige interview met Lesley-Ann Poppe vind je op JaniTV

Niet te missen