Tandem dankt vrijwilligers

Print
Diepenbeek - Tandem dankt al haar vrijwilligers die met hun hulp weer een succes hebben gemaakt van de koude schotelactie. Op zaterdag hebben zij de voorbereidende werken gedaan (schoonmaken en versnijden van groenten) en op zondag werden de schoteltjes samengesteld.

De inwoners van Diepenbeek en omstreken steunden ons door de aankoop van de verschillende schoteltjes: hartelijk dank.


Dit jaar staan er nog 2 acties van Tandem op de agenda:
Op maandag 10 november om 20 uur vindt er een concert plaats in de Heilig Hart Kerk van Rooierheide. Het koor 'De kleine Cantory' brengt een hoogstaande muzikale uitvoering van het Requiem van Fauré en het Requiem of Hope van Mawby.
Godfried Kippers draagt gedichten voor die betrekking hebben op de eerste wereldoorlog en de impact die deze oorlog heeft gehad op de Diepenbekenaren.

De jaarlijkse kerstmarkt gaat dit jaar niet door in de Gilzenzaal (renovatiewerken) maar in de lokalen van Tandem. De bewoners en de gasten van het dagcentrum hebben het hele jaar hard gewerkt en hun werken staan centraal in onze kerstmarkt.
De catering wordt dit jaar uitgebreid en er is voor ieder wat wils.
Kom genieten van Tandem in kerstsfeer op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 december, telkens van 13.00 tot 18.00u, op zaterdag kan dit tot 20.00u.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio