Danstheater Aya in CC Adelberg

Print
Danstheater Aya in CC Adelberg

Foto: Sylvie Lodewijks

Lommel - Op zaterdag 29 november om 19 uur treedt Danstheater Aya op in CC Adelberg met de voorstelling Snow White & de 7 breakers.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Altijd is de koningin de mooiste. Maar Snow White groeit en haar schoonheid groeit mee. Al gauw is zij de schoonste van het land. En ze wil het weten ook. Hoe de koningin haar best ook doet, Snow White eist alle aandacht op.

Terwijl het prinsesje zich ontpopt tot rebelse puber, voelt de koningin de tijd tikken. In haar wanhoop smeedt ze een vreselijk plan. Maar Snow White was Snow White niet, als ze haar moeder niet zou ontglippen. In het bos bevecht ze haar plek tussen zeven ruige b-boy dwergen. Ze leren haar alle moves en skills van het breakdancen. Mopperend en wel ontdekt ze dat de wereld zelfs als je een prinses bent niet alleen om jou draait. Als er tenslotte een prins opduikt, is Snow White er helemaal klaar voor om zijn koningin te worden.

AYA blaast het stof van het sprookje en maakt van Snow White & de 7 breakers een spetterende show waarin spel, zang, hiphop, b-boying en moderne dans samenkomen. Een nieuwe vorm voor een oeroud verhaal over het leven dat met elk einde ook een nieuw begin brengt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio