Leerlingen Welzijn & Maatschappij op inleefdagen

Print
Leerlingen Welzijn & Maatschappij op inleefdagen

Foto: Bart Vandezande

Herk-de-Stad - Afgelopen donderdag en vrijdag gingen de derdejaars van het interessegebied Welzijn en Maatschappij van de Sint-Martinusscholen op inleefdagen.

De leerlingen kozen voor een studierichting binnen het interessegebied Welzijn en Maatschappij: Bakkerij, Hotel, Humane Wetenschappen, Restaurant-Keuken, Sociaal en technische Wetenschappen, Verzorging Voeding. Om hun interesses te prikkelen en ervaring buiten de school op te doen, bezochten ze heel uiteenlopende, interessante plekjes in Limburg: een industriële bakkerij, de redactie van HBvL, het JAC, patissiers in St-Truiden en Hasselt, een kleuterklasje in Donk, Crème de la crème, het Schulensmeer, McDonalds in Diest en het provinciehuis.

Daarnaast werkten sommigen met voedingsvoorlichtingsspelen, teambuildingsspelen, interactieve spelletjes met kleuters, deden ze een biotoopstudie in Bokrijk …

Uiteraard kookten en bakten deze leerlingen voor elkaar, want hun samenzijn onder leeftijdsgenoten met dezelfde interesse werd afgesloten met een gezellige maar ook gezonde barbecue.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio