Toneeltjes tijdens familieavond Chiro Beverlo

Print

Foto: Michel Camerotto

Beverlo

Beringen - Toneeltjes, dankwoordjes, kampvuur en hotdog zijn de geslaagde ingrediënten van de familieavond van Chiro Beverlo. Ouders en nieuwe kinderen kunnen zo eens zelf meemaken wat een plezante boel het is tijdens een kampavond.

Terwijl de avond begon te vallen, werd een kampvuur ontstoken aan De Orgelwinning. Het Chiroheem waar de Chiro van Beverlo haar activiteiten houdt op zondag.
De speelclub mocht starten met hun kampvuurtoneeltje. Zij kregen een daverend applaus. Daarna kwamen nog de Rakwi's een heel grappig toneel en de Keti's en Tito's sloten af met een parodie op X-factor. Tussendoor kregen de vrijwilligers van De Orgelwinning een gepersonaliseerd bierglas als bedankje voor hun hulp tijdens het bivak.
Na een pauze en nadat de nacht was ingevallen bracht de leiding nog een muzikaal ballet met speciale lichtjes. Het was voor allen een zeer aangename avond.
Nog een weetje: dat men goed kan eten bij chiro Beverlo is al wel langer bekend. De 80-tal aanwezigen aten samen meer dan 100 hotdogs en 5 kilo mini-loempia's!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio