Jaarlijkse kermis wijk Velpen opnieuw een voltreffer

Print
Jaarlijkse kermis wijk Velpen opnieuw een voltreffer

Foto: ivo severeyns

Halen - In het weekend van 12, 13 en 14 september organiseerden de Velpense Kermisvrienden voor de 39ste keer Velpen Kermis. De festiviteiten vonden plaats in een grote feesttent aan de Liniestraat in Velpen.

Drie dagen met diverse activiteiten lokten een massa volk. Die grote belangstelling is voor de bestuursleden niet verwonderlijk. Bijna wekelijks bezoeken ze barbecues, restaurantdagen en andere evenementen in de omgeving en verderaf. Op die manier hebben ze een grote kennissen- en vriendenkring opgebouwd. Overal waar ze komen, kennen ze de Kermisvrienden van Velpen. Ze houden van ongedwongen en puur amusement en verstaan de kunst om dat over te brengen op de aanwezigen.

Die aanwezigen genoten vrijdagavond 12 september van een barbecue om u tegen te zeggen. Zaterdag 13 september was het Golden Oldies-avond. Een feest voor de dansers. Op zondag 14 september kwamen de wielerfanaten aan hun trekken. Veel renners en veel supporters. Wat wil je als organisator nog meer. Ter afsluiting van het kermis-weekend was er zondagavond nog een optreden van een leuke muziekgroep die amusements- en dansmuziek bracht. De Velpense Kermisvrienden danken alle bezoekers en zeggen nu al, tot volgend jaar.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio