© Bernard Ghaye

© Bernard Ghaye

© Bernard Ghaye

© Bernard Ghaye

© Bernard Ghaye

© Bernard Ghaye

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Hockeyclub Tessenderlo aanwezig op Limburg Hockey Day

Dit jeugdtornooi heeft als doel de veldhockeysport in Limburg te promoten en de Limburgse clubs van Neerpelt Phoenix, Hasselt, Sint-Truiden, Tessenderlo en Maasmechelen dichter bij mekaar te brengen. Elk jaar zal een andere club de organisatie op zich nemen.

Bernard Ghaye

Afgelopen zondag was Hockeyclub Hasselt Stix gastclub in het sportpark van Kiewit voor de eerste editie van de Limburg Hockey Day.

Voor Sint-Truiden, Tessenderlo en Maasmechelen kwam dit tornooi misschien iets te vroeg vermits zij pas recentelijk zijn opgestart en hun aandacht vooral gaat naar werving en opleiding van nieuwe leden, maar desalniettemin waren er leden van alle clubs aanwezig.

Niet minder dan 150 enthousiaste jongens en meisjes van 6 tot 19 jaar namen de stick vast om elkaar te bekampen. Alhoewel het geen officiële wedstrijden waren ging het er soms stevig maar gelukkig ook fair aan toe! Met als afsluiter een wedstijdje tussen de oudere jeugd en de nog fitte coaches en ouders.

Mede dank zij het enthousiasme van de spelers en van de vele ouders langs het veld, vergezeld van een schitterende zon was deze eerste editie van de Limburg Hockey Day meer dan geslaagd.

Volgend jaar is het de beurt aan Neerpelt Phoenix om te organisatie op zich te nemen. Met nu al meer dan 500 effectieve leden in Limburg, zal het Limburgse Hockey nog meer op de voorgrond treden als een enthousiaste, buiten ploegsport voor het hele gezin.

Finaal willen wij het bestuur, alle leden en sympathisanten van Hasselt Stix bedanken voor deze organisatie.

Tot volgend jaar in Neerpelt!

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio