GO! Europaschool Genk in al haar facetten

Print
GO! Europaschool Genk in al haar facetten

Foto: Femke Przybylak

Kolderbos

Genk - ‘Niemand kan alles, iedereen kan iets!’ is het motto van Europaschool Genk. Ons veelzijdige team staat elke dag klaar met een luisterend oor. Ouders kunnen bij ons terecht voor een gezellige babbel of om advies te vragen, want elk kind is anders en mag leren op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

We vertrekken vanuit de bijzondere talenten van de kinderen en met respect voor elke cultuur. Zo hopen we iedere ochtend begroet te worden door een speelplaats lachende gezichtjes.
Om elk kind succes te laten ervaren, bieden we extra mogelijkheden op technisch, cultureel en sociaal-emotioneel vlak. Via verschillende werkvormen en activiteiten creëren we een uitdagende leeromgeving met aandacht voor de interesses die in de klas leven.
Een goede samenwerking met de ouders is voor ons heel belangrijk om zo de kinderen alle kansen te bieden. En omdat leren meer dan rekenen en lezen is, helpen we ook de sociale vaardigheden te ontwikkelen om zo onze kinderen klaar te maken voor de maatschappij.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio