Super Saturday voor de Nstars Baseballers

Print
Super Saturday voor de Nstars Baseballers

Foto: Martin Langezaal

Neerpelt - Het was een Super Saturday voor de Nstars Baseballers Met 3 op 3 overwinningen is afgelopen zaterdag 30 augustus een ware Super Saturday geworden voor alle competitiejeugdspelers van de Nstars. En dat nog wel in het Nederlandse Sittard. De vakantiestop heeft kennelijk goed gedaan ...

Met 3 op 3 overwinningen is afgelopen zaterdag 30 augustus een ware Super Saturday geworden voor alle competitiejeugdspelers van de Nstars. En dat nog wel in het Nederlandse Sittard!

De vakantiestop heeft kennelijk goed gedaan voor de pupillen en de aspiranten. De jongste Nstars pupillen (t/m 12 jaar) wonnen hun eerste wedstrijd na de vakantie met een zwaar bevochten 3-1. Nice job, boys and girls!

De Nstars aspiranten baseballers (12-16 jr) moesten nog een wedstrijd inhalen en kregen daarom meteen een “double header” voor hun kiezen. Dat werd dus twee volledige competitiewedstrijden na elkaar spelen voor de mannen. Na ruim vier uur spelen waren zowel de Nstars als de tegenstanders volledig uitgeteld. Maar het resultaat mocht er zijn. Met goed pitch- en veldwerk en super slagwerk van alle spelers -waaronder een paar homeruns- werd de eerste wedstrijd gewonnen met 12-4 en de tweede met 27-8. Een super prestatie.

Tot begin oktober 2014 zijn er nog voldoende baseballwedstrijden op de Scoutsrally. Dus met nog acht weken te spelen in de competitie is een top 5 notering wellicht al mogelijk voor het jonge baseballteam!

Meer info: www.nstars.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio