Startdag BC Sint-Elisabeth groot succes

Donderdag 28 augustus konden de personeelsleden van het Begeleidingscentrum uit Wijchmaal in het Poorthuis terecht voor de start van hun nieuwe werkjaar.

kenneth emmers

Als eerste op het programma stond een interactieve voorstelling van Frederik Imbo. Deze acteur, verteller en communicatiespecialist nam als vertrekpunt de vraag waarom we 2 oren en maar 1 mond hebben. De zoektocht naar het antwoord bood verschillende hulpmiddelen aan om beter te communiceren. Empathisch vermogen, oogcontact en tijd geven waren maar enkele van de kapstokken die aangereikt werden.

Het tweede deel van de voormiddag werd verzorgd door directie en personeel van het Begeleidingscentrum zelf . De belangrijkste vernieuwingen van het komende werkjaar zoals de introductie van een nieuw logo en een nieuwe website werden hierin kort toegelicht. Ook de rol van de organisatie tijdens de huidige veranderingen in de zorgsector werd verder besproken. Zo staan alle neuzen weer in dezelfde richting en kan het nieuwe werkjaar met het nodige elan van start gaan.

Afsluiter was een lekkere broodjeslunch die in het Poorthuis genuttigd werd. De algemene consensus was dat het zeer geslaagd was en dat men al uitkeek naar het nieuwe werkjaar.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio