© Gemeentebestuur Alken Dienst communicatie

Verkeersregeling Alken kermis gewijzigd

In het weekend van 30 augustus tot en met 1 september 2014 strijkt de jaarlijkse kermis weer neer in Alken-Centrum. Er gelden dan tijdelijke verkeersregelingen.

Gemeentebestuur Alken Dienst communicatie

- Vanaf woensdag 27 augustus 2014 18u. tot dinsdag 2 september 2014 17u. wordt parking Laagdorp afgesloten voor alle verkeer. Tot vrijdagmorgen 8u. is er nog een tijdelijke doorgang van en naar de Koutermanstraat.

- De kermis is open op zaterdag van 18u. tot 1u., zondag van 14u. tot 24u. en maandag van 16u. tot 24u. Tijdens de openingsuren van de kermis wordt het Laagdorp en een gedeelte van de Dorpsstraat volledig afgesloten voor alle verkeer. Ook een gedeelte van de Koutermanstraat en een gedeelte van de Motstraat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. Fietsers krijgen wel doorgang van en naar de Koutermanstraat.

- Wegens muziekevenementen op vrijdagavond 29 augustus en zaterdagavond 30 augustus 2014 wordt het Laagdorp tot aan parking Sporthallen De Alk, vrijdag vanaf 8u. tot maandagnacht 24u. volledig afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd fietsers.

- De parking van Sport- en Recreatiedomein De Alk (via Alkerstraat) en parking Kapittel blijven bereikbaar. De voorziene omleidingen vindt u op www.alken.be.

Het gemeentebestuur vraagt begrip voor de eventuele hinder die deze verkeersregelingen kunnen veroorzaken.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio